کد خبر: ۲۰۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
بسته خبری ویژه مخاطب۲۴

معوقات رتبه بندی معلمان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ | افزایش حقوق کارگران چه شد؟ / فوق‌العاده ویژه به چه کسانی می‌رسد؟ |قیمت قرارداد رونالدو و النصر فاش شد / رونالدو به عربستان می‌رود؟

در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معوقات رتبه بندی معلمان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ | افزایش حقوق کارگران چه شد؟ / فوق‌العاده ویژه به چه کسانی می‌رسد؟ |قیمت قرارداد رونالدو و النصر فاش شد / رونالدو به عربستان می‌رود؟ را می‌خوانید.
معوقات رتبه بندی معلمان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ | افزایش حقوق کارگران چه شد؟ / فوق‌العاده ویژه به چه کسانی می‌رسد؟ |قیمت قرارداد رونالدو و النصر فاش شد / رونالدو به عربستان می‌رود؟

«مخاطب ۲۴» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از خبر‌های داغ و پرخواننده خود در حوزه‌های مهم خبری، شما را در جریان این اخبار مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند.


معوقات رتبه بندی معلمان چه زمانی پرداخت می‌شود؟

جزییاتی از پرداخت معوقات رتبه بندی معلمان بخوانید.


افزایش حقوق کارگران چه شد؟ / فوق‌العاده ویژه به چه کسانی می‌رسد؟

افزایش حقوق کارگران به کجا رسید؟ چرا ۹۰ هزار میلیارد تومان که الزام قانون است پرداخت نشد تا لااقل همان بدهی معوق ۵ ماهه‌ی بازنشستگان کارگری یکجا پرداخت شود؛ با ۹۰ هزار میلیارد تومان، هم اعتبار پرداخت معوقات فراهم می‌شد و هم اعتبار مورد نیاز برای اجرای باقیمانده‌ی متناسب‌سازی.


قیمت قرارداد رونالدو و النصر فاش شد / رونالدو به عربستان می‌رود؟

روزنامه مارکا مدعی شد که قرارداد رونالدو با النصر نهایی شده و فوق ستاره پرتغالی راهی کشور عربستان می‌شود. سالانه ۲۰۰ میلیون یورو!


انتقاد مازیار لرستانی از رفتار برخی از همکاران خانم؛ گلایه از خبر‌های زرد

مازیار لرستانی بازیگر سینما و تلویزیون خبر ازدواج خودش را تکذیب کرد و گفت: برخی از افراد با استفاده از نام من و شایعه‌پراکنی‌هایشان در تلاش‌اند بیشتر خودشان را نشان دهند.


خبری مهم برای معلمان؛ اصلا نگران نباشید! / چه خبر از رتبه بندی و پرداخت معوقات؟

جاماندگان رتبه‌بندی معلمان چه کنند؟ / پیگیری برای پرداخت معوقات ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ ادامه دارد. بنا بر گفته سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، قریب به ۸۰ درصد از مشمولان، مزایای رتبه آموزشیار معلم و حدود ۹۰ درصد از فرهنگیان، مزایای ترمیم حقوق را دریافت کرده‌اند، اما مابقی معلمان نگران نباشند.


انتقاد به رتبه بندی معلمان و پاسخ وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قانون رتبه بندی معلمان هر سال اصلاح می‌شود، گفت: قبول داریم که بسیاری از شاخص‌های رتبه بندی کیفی و قابل سنجش نیست.


ویدیویی از پرسرعت‌ترین قطار جهان در مسیر مکه و مدینه

راه‌آهن سریع‌السیر حرمین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت سفر زمینی حدود ۱۰ ساعته بین مسیر مکه و مدینه را به دو ساعت و نیم کاهش داده است. ویدیویی از پرسرعت‌ترین قطار جهان ببینید.

برچسب ها: بسته خبری ویژه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود
مصطفی کواکبیان با تمجید از صداقت رئیس جمهور، تحقق وفاق ملی، تعامل با احزاب، حل پایدار مسائل خارجی و رفع فیلترینگ را راه بازسازی اعتماد عمومی دانست.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو
در حالی که استقلال خود را برای آغاز فصل جدید لیگ برتر آماده می‌کند، غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت این تیم همچنان ادامه دارد. محرومیت چهارماهه‌ای که از فصل گذشته باقی مانده، سرمربی پرتغالی را از حضور در کنار شاگردانش محروم کرده و آبی‌ها باید در نخستین بازی فصل مقابل تراکتور، بدون فرمانده وارد میدان شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر